Poetska zbirka „Hologrami nade“ Ivana Koprića

0
Komunalac add

Iz tiska je upravo izašla prva zbirka poezije „Hologrami nade“ Ivana Koprića. Suizdavači su Meandar Media Branka Čegeca i Avis Rara Studio iz Banova. Zbirka sadrži sto pjesama, a autorica pogovora je Đurđica Čilić.

Prof. Koprić dugo je pripremao ovaj svoj prvijenac te  nakon tiskanja knjige nije krio ogromno uzbuđenje, koje je i podijelio s javnošću na društvenim mrežama. –Ponekad mi je teško zatomiti emocije, a kad sam u Kinoteci preuzeo prve primjerke zbirke pjesama nisu izlazile iz mene. Branko Čegec  je zasigurno zaključio kako ima posla s tipom koji ih ni nema. Ja sam se zapravo pribojavao da ne izlete, pa sam započeo razgovor o politici i sveučilišnim temama. Dugo je vremena prošlo dok nisam odlučio objaviti, a sad je tu, dovršena i materijalizirana. Značajna je zasluga za njenu objavu i na Đurđici Čilić, koja me sad valjda “prevela od poznanika do prijatelja” – kako je glasila njezina prva posveta na zbirci koju mi je poklonila – poručio je prof. Koprić.

Prvo javno predstavljanje zbirke „Hologrami nade“ organizirano je u zagrebačkoj Knjižnici Bogdana Ogrizovića, 12. lipnja u 18 sati. S nestrpljenjem se očekuje i njeno skoro predstavljanje Vrbovčanima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime