Počinju prijave za rad u biračkim odborima

0
Komunalac add

Započinju prijave za rad u biračkim odborima za provedbu izbora članova predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, izbora općinskih načelnika, gradonačelnika, župana te njihovih zamjenika i izbora zamjenika općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina, odnosno iz reda pripadnika hrvatskoga naroda (dalje: lokalni izbori) na mjestima predsjednika/potpredsjednika biračkog odbora.

Prijave se vrše pomoću Izjave o prihvaćanju dužnosti predsjednika/potpredsjednika biračkog odbora za provedbu lokalnih izbora (obrazac OL-6 ) koja se može preuzeti u zgradi Gradske uprave Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9, Služba za opće poslove Grada Vrbovca, soba br. 42, od 06. travnja 2021. godine do 16. travnja 2021. godine, radnim danom od 07.00 – 15.00 sati.

Predmetnu Izjavu možete osobno preuzeti i ispisati sa internetske stranice Državnog izbornog povjerenstva te popunjenu dostaviti Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Vrbovca na istoj adresi – osobno ili putem elektroničke pošte na adresu gip.vrbovec@izbori.hr

Izjava

Kod popunjavanja izjave podatak o nazivu i adresi biračkog mjesta molimo popuniti običnom olovkom ili ostaviti nepopunjeno. Na poleđini obrasca ili u e-mailu navesti dosadašnje iskustvo u radu biračkih odbora što će se uzimati u obzir, ali nije presudno za odabir. Ostale rubrike u izjavi obavezno popuniti.

Napominjemo da predsjednicii potpredsjednici biračkih odbora ne mogu biti članovi niti jedne političke stranke ili kandidati na izborima. Članovi biračkih odbora imenuju se na prijedlog političkih stranaka i ne mogu biti kandidati na izborima.

Za dodatne informacije možete se obratiti na telefon 01/2799 914 ili 099/7028 328.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime