Počinje 38. Interliber

0
Komunalac add

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige danas na Zagrebačkom Velesajmu počinje 38. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber koji će trajati do nedjelje. Na ovom renomiranom sajmu, koji je ujedno i najveći sajam knjiga u Hrvatskoj, bit će predstavljen izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, a posjetitelje kao i do sada, očekuju razgovori s piscima uz potpisivanje knjiga, okrugli stolovi, književne radionice i stručni skupovi, dječje radionice na štandovima, te predstavljanje nakladničkih tvrtki. Program će se odvijati na pozornici i izložbenim prostorima izlagača.

Na sajmu će biti predstavljeno nekoliko zanimljivih novih naslova, među ostalim knjiga teatrologinje i spisateljice Mani Gotovac pod naslovom Snebivaš me, roman splitskog pisca i novinara Jurice Pavičića Žena s drugog kata, roman Dani zaborava autorice Elene Ferrante, te prozni prvijenac holivudskoga glumca Hugha Lauriea pod naslovom Velika komplicirana trgovina. Autor Cody McClain Brown predstavit će svoje djelo Propuh, papuče i punica, dok će Nada Rocco potpisivati kuharicu Moje sirove strasti.
Na Interliberu osmišljen je i Knjižider, mjesto gdje možete ostaviti kupljene knjige. Ovogodišnji će Interliber biti bogatiji za još jednu atrakciju za posjetitelje, a to je posebno osmišljeni dodatni sadržaj pod nazivom Znanstveni kvart koji predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a kao i svake godine, za njih su pripremljeni i veliki popusti. Interliber se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture.  

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime