Počelo izdavanje potvrda za sufinanciranje prijevoza učenika i studenata

0
Komunalac add

Grad Vrbovec će i ove godine sufinancirati prijevoz učenika srednjih škola i redovnih studenata u školskoj odnosno akademskoj godini 2018./2019.

Ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza ostvarivati će se temeljem godišnjih potvrda koje se mogu preuzeti u Službi za opće poslove Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9/I, Vrbovec, radnim danom od 07.00 do 15.00 sati.

Za dobivanje potvrde učenici moraju priložiti:

  1. Od strane pripadajuće školske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u novu školsku godinu
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

Studenti:

  1. Od strane pripadajuće akademske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u akademsku 2018./2019. godinu*
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

Redovni studenti kojima tek slijedi upis u novu akademsku godinu dužni su dostaviti potvrdu o upisu najkasnije do 30. listopada 2018. godine. Studentima koji do tog datuma ne dostave važeću potvrdu ukinuti će se pravo na sufinanciranje.

Iznos za sufinanciranje učenika srednjih škola i redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Vrbovca ostaje isti kao i prošle godine i iznosi do 100 kuna mjesečno za korištenje javnog prijevoza željeznicom ili autobusom.

Od ove godine učenici i studenti ne moraju svaki mjesec dolaziti po potvrdu, već samo jednom godišnje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime