Krenule prijave za upis u srednje škole

0
Komunalac add

U tijeku su elektroničke prijave kandidata u Nacionalni informacijski sustav za upis u prve razrede srednjih škola u školskoj godini 2018./2019.

Pravo upisa u srednje škole imaju svi kandidati nakon završenog osnovnog obrazovanja te se pod jednakim uvjetima upisuju kandidati koji su hrvatski državljani, Hrvati iz drugih država te djeca državljana iz država članica Europske unije.

Prijave i upis kandidata provode se putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, osim u posebnim slučajevima propisanim odlukom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Srednja škola Vrbovec upisuje ukupno 172 učenika. 20 učenika za zvanje ekonomist, u Opću gimnaziju 40 učenika. Za zvanje prodavač upisuje se 20 učenika, za mesara također 20 učenika, za kuhara 16 učenika. Za zvanje CNC operater upisuje se 16 učenika. Za zvanja konobar, automehaničar, autolimar, instalater kućnih instalacija i mehaničar alatnih strojeva upisuje se po 8 učenika za svaki obrazovni program.

Upisi u prve razrede Srednje škole Vrbovec održat će se 16. i 17. srpnja 2018. godine od 8 do 18 sati te 18. srpnja 2018. godine od 8 do 13 sati.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime