Počele prijave za novu sezonu u Nerezinama

0
Komunalac add

Počele su prijave za novu sezonu ljetovanja u Gradskom odmaralištu u Nerezinama. Cijena desetodnevne škole plivanja je ukupno dvije tisuće kuna, ali s obzirom da su za djecu polaznike škole plivanja Grad Vrbovec i općine Dubrava, Rakovec, Preseka i Farkaševac osigurali subvenciju koja iznosi 50 posto cijene, polaznici na kraju plaćaju tisuću kuna. U ovu ponudu uključeni su puni pansion i prijevoz.

Ljetovanje za djecu predškolske dobi (puni pansion i prijevoz) košta 1.700,00 kuna, dok je cijena za odrasle 2.100,00 kuna. I ove godine u ponudi je obiteljski popust – drugo dijete 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto cijene ljetovanja. Sve informacije o novoj sezoni ljetovanja u Nerezinama možete dobiti na e-mail adresi gradski.objekti@vrbovec.hr ili na broj mobitela 098/1612-188.

Podsjetimo, prošlo je ljeto uspješno odrađena prva sezona u gradskom odmaralištu u Nerezinama nakon dvije godine pauze. Kroz odmaralište je od 19. lipnja do 15. kolovoza prošlo 488 gostiju i radnika, od toga 300 školaraca i vrtićke djece te 150 građana i članova vrbovečkih udruga. Ukupno je ostvareno 4.798 noćenja. Osim vrbovečke djece, školu plivanja pohađala su djeca iz Dubrave, Preseke, Farkaševca i Rakovca.

Kako je u Nerezinama bilo prošle godine pogledajte ovdje.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime