Počele prijave kandidata za upis u I. razred srednje škole

0
Komunalac add

Danas započinju prijave obrazovnih programa u Nacionalnom informacijskom sustavu za upis u I. razrede srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. Prijave obrazovnih programa započet će od 12 sati, a ogledne ljestvice poretka bit će vidljive nakon 22 sata istoga dana.

Obrazovni programi će se moći prijavljivati sve do 22. srpnja 2020. uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 12. srpnja 2020. Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će generirane 25. srpnja 2020. godine. Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u ljetnome roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji.

Srednja škola Vrbovec upisuje ukupno 168 učenika u 10 obrazovnih programa. U Opću gimnaziju 40 učenika, 20 učenika za zvanje ekonomist. Za zvanje prodavač upisuje se 20 učenika, za kuhara 16 učenika, za mesara 20 učenika. Za zvanje CNC operater upisuje se 20 učenika. Za zvanja konobar, automehaničar, autolimar , instalater grijanja i klimatizacije upisuje se po 8 učenika za svaki obrazovni program.

Inače, prošle godine zbog slabog interesa prvi put u Srednjoj školi Vrbovec nije bilo upisanih mesara.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime