Počela sanacija u Brčevcu

0
Komunalac add

U Brčevcu od jučer traje asfaltiranje 1.100 metara ceste od pruge do spomenika. Riječ je naravno o dugoočekivanoj sanaciji nakon radova na novoj kanalizacijskoj mreži.

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj obišao je radove te izjavio kako će asfaltiranje možda već danas biti gotovo.

Normalno da smo zadovoljni i sretni jer je konačno počela sanacija. Jučer je bilo problema oko širine asfalta, krenuli su s 3,5 metra širine, pa smo morali hitno dolaziti ovdje i uspjeli smo dogovoriti proširenje asfalta na 4 metra. Prije radova na kanalizaciji, cesta je bila između 3,60 i 3,80 metara te smo rekli da će ovu razliku pokriti Grad Vrbovec. Sretni smo danas, kao što smo bili sretni i kada se ljetos  asfaltiralo Naselje Stjepana Radića. Sada je važno da se sanacija nastavi i da ne staje, kako bi se što prije sanirale Križevačka ulica i Vrbovečki Pavlovec, što su nam obećali da će početi u siječnu, i da onda utvrdimo raspored za daljnju sanaciju. Mi ćemo i dalje raditi sve što možemo da se sanacija ubrza i da ljudi što manje pate prilikom velikih radova, ali ponavljam da Grad Vrbovec ovdje nije investitor, to je Vodovod i odvodnja Zagrebačke županije – rekao je gradonačelnik te dodao kako se nada da će sljedeće godina krenuti ozbiljnija sanacija prometnica na području Vrbovca.

Svoje dojmove nakon što je konačno počelo asfaltiranje s nama je podijelila i stanovnica Brčevca Đurđa Pokupec. – Ovo čekamo već jako dugo, ovdje živi puno ljudi, djeca moraju u školu, voze se školski autobusi, javni prijevoz i naša vozila koja se normalno u ovim uvjetima troše. Mislim da su ovi radovi na opće zadovoljstvo svih mještana Brčevca, stvarno smo dugo čekali i kada je počelo asfaliranje, stali smo na ulici u nevjerici. Konačno imamo asfalt – rekla je.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime