Pobjednik Čedomila zagrebački MNK Sasina

1
Komunalac add

Pobjednik 40. izdanja malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar u Vrbovcu je zagrebački MNK Sasina, koji je u subotnjem finalu 3-2 savladao ekipu CB Mozart, također iz Zagreba. Mozarti su koju minutu prije kraja zapucali stopostotnu šansu za izjednačenje, tako i publici uskratili užitak mogućih penala.

Put do finala Sasina je prokrčila pobjedom nad ekipom S.U.R.L.A rezultatom 3-1, dok je Mozart tek nakon penala s 5-4 prošao jedinu domaću ekipu u završnici – Pub Cubismo (u regularnom dijelu završilo je 1-1). U borbi za 3. mjesto S.U.R.L.A je 4-2 slavila nad Lonjičakima. Najbolji igrač seniorskog turnira je Sokić (Sasina), a prvi strijelac je Mozartovac Filip Filipović.

Završnicu su igrali i veterani, kod kojih su na kraju slavili hakleri zagrebačke Kurble 5-3, nad domaćom ekipom Donitej, i to nakon penala; regularni dio utakmice završio je 2-2. Treće mjesto osvojila je domaća ekipa CB Mozart, pobijedivši sastav  Pacijenti s 2-1. Igrač turnira veterana je Ceboci (Kurbla), strijelac je Milošević (Pacijenti), naj-golman Blažević (Kurbla).

Turnir je ponovo, i to na još višoj razini, organizirala NK Lonja, koja je ove godine osigurala i bogatiji nagradni fond. Pa je, tako, seniorski pobjednik osvojio uz ostalo i 17.000, drugoplasirani 5.000, a trećeplasirana momčad 2.000 kuna. Kod veterana nagrade su, od prvog do trećeg mjesta, iznosile četiri, dvije i tisuću kuna.

Sve utakmice turnira ove je godine suvereno sudio trojac iz Velike Gorice – Zlatko Petrac, Damir Jančić i Arnel Hunić.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime