Pobjednik 41. „Drvenkara“ – domaći Dioniz nakon penala

0
Komunalac add

Završio je tradicionalni, 41. malonogometni turnir „Čedomil Drvenkar“ u Vrbovcu. Pobjednik je domaća ekipa Restoran Dioniz CB A1, koja je u odličnom finalu pred lijepo ispunjenim gledalištem dvorane II. OŠ , nakon sedmeraca, pobijedila sastav Grill bar Paulaner iz Zagreba.

Nakon 30 osnovnih minuta bilo je 2-2. U raspucavanju penala Medverec je gostima obranio dva udarca, a odlučujući gol za slavlje postigao je Josip Colarić. Inače, u sastavu pobjednika igrali su uglavnom igrači NK Vrbovca – Domagoj i Josip Colarić, Slišković, Medverec, Babić, Pluščec, te Boroša, Jendriš, Čerkez i Milanović, a s klupe ih je vodio dvojac Grgoić-Ćosić.

U borbi za treće mjesto Fintić Promet savladao je ekipu KSD Nürnberg nakon sedmeraca 8-7.

Igračem turnira proglašen je Josip Colarić, igrač Paulanera Sinani s 9 pogodaka je najbolji strijelac, a potpuno zasluženo nagradu za najboljeg golmana primio je Hrvoje Medverec (Dioniz).

Veteranski turnir osvojila je ekipa CB Donitej, pobijedivši u finalu selekciju Autoprijevoza Prelog 3-1, Prije toga, 3. mjesto osvojio je CB Martin pobjedom 3-1 nad ekipom Pacijenti.

Igrač veteranskog turnira je Gabud (Donitej), strijelac Kusobran (Pacijenti), a naj-golman Boršić (AP Prelog).

Turnir su sudile domaće snage: Kokot, Mazal, Jukić, Bukovčan i Jantoljak.

Završila je, tako, još jedna vrlo lijepa malonogometna priča u Vrbovcu, koju posljednjih nekoliko godina nadasve uspješno organizira NK Lonjica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime