Pobjeda Vrbovca protiv Stubice 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – STUBICA 3:0

Vrbovec, Gradski stadion igralište s umjetnom travom. Bez gledatelja.

Sudac: Bojan Čerkez. Pomoćnici: Anto Crnoja i Blaž Crnoja (svi iz Vrbovca).

Strijelci: 1:0 Trošić (20), 2:0 J. Colarić (81), 3:0 J. Colarić (85).

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Pluščec, Krizmanić, G. Tolić, Tomas, Trošić, Slišković, Babić, D. Colarić, Slišković (još su igrali: Bilić, Boroša, K. Colarić, Fugaj, J. Colarić, Škaro, Novokmet).

Trener: Renato Jurčec.

STUBICA: Đurđek, Mar. Landripet, Mat. Landripet, Matuša, Lešković, Strabić, Sedak Drempetić, M. Koletić, Korman, R. Glavač (još su igrali: Rajlić, D. Glavač, Čekolj, Grabušić, Bukal, Mihovljanec, Pirički, Maček).

Trener: Zlatko Koletić.

Vrbovec i Stubica odigrali su po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu borbenu, živu i žustru utakmicu u kojoj je pobjeda zasluženo pripala domaćoj momčadi. Prva 100 postotna prilika za domaćina zbila se u 10. minuti kada je Domagoj Colarić idealno dodao povratnu loptu na 11 m, ali je Babić snažno pucao iznad prečke. Trošić se u 13. minuti riješio svojih čuvara i stvorio drugu 100 postotnu šansu, ali je njegov udarac s 10 m završio pored desne vratnice. Vrbovec je bolju igru i treću 100 postotnu prigodu u 20. minuti pretvorio u rezultatsku prednost protiv gostiju iz Donje Stubice. Slišković je dodao loptu Trošiću koji je iskosa s desne strane s 11 m preciznim udarcem svladao Đurđeka. Uzvratio je Strabić u 23. minuti snažnim udarcem sa 16 m kojeg je sigurno obranio Zrinščak. Izvrsno proigravanje Tomasa u 27. minuti nije iskoristio Trošić koji se našao sam ispred vratara Đurđeka koji mu je izvrsno obranio udarac s 10 m. U 31. minuti Domagoj Colarić je dodao loptu Tomasu čiji je udarac s 11 m završio u gostujućem bloku.

Vrbovčani su i u nastavku igrali napadački, dok su gosti prijetili preko brzih kontranapada. Josip Colarić je u 49. minuti dodao loptu bratu Domagoju koji tuče s 14 m uz desnu vratnicu. Nakon pogreške gostujuće obrane u 56. minuti Josip Colarić je prošao i vratara, i kada su već svi vidjeli pogodak, uspio je s 10 m promašiti prazan gol. Domagoj Colarić je okušao udarac u 74. minuti, ali je Đurđek krajnjim naporom spasio svoja vrata. Stubica je opasno zaprijetila u 76. minuti, ali je šut Roberta Glavača s 18 m obranio Bilić. Boroša je u 81. minuti centrirao loptu s desne strane, a Josip Colarić je iskoristio nesmotrenost gostujuće obrane i iz blizine postigao zgoditak. Udarce Čekolja i Morena Koletića u 83. minuti izvrsno je skinuo Bilić, koji je tako gostima onemogućio da postignu počasni gol koji su prema prikazanoj igri i zaslužili. Vrbovec je u 85. minuti odigrao lijepu akciju u kojoj je Domagoj asistirao bratu Josipu Colariću koji je s glavom sa 7 m i po drugi puta zatresao gostujuću mrežu za pobjedu Vrbovca 3:0.

Sve u svemu dobra predstava Vrbovca protiv Stubice koja je mogla biti okrunjena i pogotkom više. Veseli činjenica što su Vrbovčani stvarali 100 postotne prilike i što su napadači pretvarali šanse u zgoditke protiv solidne ekipe iz Donje Stubice.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime