Plenum klubova 2. ŽNL Istok u Dubravi

0
Komunalac add

Plenum 2. ŽNL Istok održao se u restoranu Sablić u Dubravi kojem je domaćin bio NK Zvekovac. Na Plenumu su bili nazočni predstavnici Croatije (Nova Kapela), Graničara (Tučenik), Slobode (Gradec), Zvekovca i Žabnice, dok je naknadno stigao i predstavnik Farkaša iz Farkaševca. Nisu bili prisutni predstavnici Donje Zeline, Mladosti iz Brezina i Mladosti iz Obedišća.

Uvodno se ispred Nogometnog saveza Zagrebačke županije obratio Željko Mihalj. U ime domaćina Zvekovca sve je pozdravio Davor Poloucki. Povjerenik natjecanja Dalibor Meić je izrazio vrlo dobru suradnju s klubovima te naveo da je jesenski dio protekao bez većih problema. Nadalje, naglasio da će i proljetni dio biti izrazito zanimljiv i uzbudljiv jer će se o naslovu prvaku boriti nekoliko klubova. Ulogu favorita za naslov prvaka druge županijske lige imaju jesenski prvak Zvekovac, Donja Zelina, Sloboda, Graničar i Croatia. To su klubovi od kojih će netko od njih podići pobjednički pehar.

Povjerenik za suđenje Dejan Budić je istaknuo više nego korektno suđenje u jesenskom dijelu te da će proljetne derbije koji će odlučivati o budućem prvaku suditi suci iz viših liga. Isto tako je zamolio klubove da imaju strpljenja prema mladim sucima koji će dijeliti pravdu u društvu starijih i iskusnijih sudaca. Disciplinski sudac Neven Šimunić je naglasio da se klubovi trebaju pridržavati u skladu s pravilima novog Zakona o sportu u svezi organizacija utakmica i vođenja ekipa. Tehnički tajnik NS Zagrebačke županije Tomislav Višević je naveo da će proljetni dio startati 1. travnja i da klubovi provedu na vrijeme sve potrebne radnje glede preregistracija igrača, izvrše liječničke preglede i potrebno licenciranje službenih osoba. Prema rasporedu prvenstvo u 2. ŽNL Istok završava 5. lipnja 2023. godine.

Na kraju je sve prisutne pozdravio predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov koji je nazočio u društvu tajnika Marinka Kostihe. U ime domaćina Zvekovca sve je na prigodni domjenak i druženje pozvao Miroslav Pucelj. Druženje je proteklo u ugodnom i sportskom ozračju.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime