Pioniri Vrbovca u finalu bolji od Dubrave

0
Komunalac add

FINALE KUPA PIONIRA NOGOMETNOG SREDIŠTA VRBOVEC

VRBOVEC – DUBRAVA 3 : 1

VRBOVEC, Gradski stadion. Bez gledatelja.

Sudac: Martin List (Dubrava). Pomoćnici: Ante Capan (Vrbovec) i Mislav Antonio Fugaj (Tučenik).

Delegat: Željko Meštrović (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 Žitnjak (33), 2:0 Novosel (61), 2:1 Erić (70), 3:1 Borovčak (70+5).

VRBOVEC: Kovjanović, (od 12. N. Lukić), Pisačić, (od 69. Bručić-Matić), Žitnjak, (od 64. Octenjak), Gegić, (od 40. Borovčak), Jovanović, Đorđević, (od 40. Tišljarec), Cvjetanović, Novosel, N. Sever, Palikuća, (od 40. D. Lukić), Klišanić, (od 68. Kluković).

Trener: Mladen Falčević.

DUBRAVA: Kozumplik, Rendulić, (od 52. Majić), M. Sever, Baškarad, F. Horvat, Matejak, Mijacek, (od 59. Petrovčić), D. Horvat, Miklin, (od 5. Žepačkić, od 45. M. Horvat), Erić, Bertić.

Trener: Ivan Leboš.

IGRAČ UTAKMICE: Nikša Sever.

Vrbovečki pioniri su tek u finišu utakmice potvrdili pobjedu protiv solidne momčadi Dubrave i zasluženo osvojili kup NS Vrbovec.

Domaćin je poveo u 33. minuti pogotkom Hrvoja Žitnjaka. Imali su Dubravci prilike za izjednačenje, ali su promašili svoje šanse. Također su i Vrbovčani imali svoje prigode za povećanje vodstva koje nisu realizirali. U 61. minuti Filip Novosel je prekrasnim udarcem s 18 m svladao vratara Borisa Kozumplika za rezultatsku prednost 2:0. Za Dubravu je u 70. minuti Josip Erić, također postigao lijepi gol s 14 m i ponovo utakmicu vratio u neizvjesnost. U sudačkoj nadoknadi u 70+5 minuti na previd suca Capana iz nedozvoljene pozicije Marko Borovčak je postigao treći gol za Vrbovec.

Igračima i trenerima Vrbovca i Dubrave medalje i pehare podijelili su predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov i potpredsjednik Mato Jelić.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime