Pioniri Slobode iz Gradeca prvaci Županijske nogometne lige 2021./22.

0
Komunalac add

Pioniri iz gradečke Slobode su trijumfalno završili na 1. mjestu i sasvim zasluženo osvojili prvenstvo u Županijskog nogometnoj ligi 2021./22. Veliki je to uspjeh i za sam klub Slobodu koji ima razloga za veselje. Naime, pred ovom mladom i darovitom generacijom nogometaša iz Gradeca, uz redovito treniranje, sustavan rad i stjecanje nogometnog iskustva, predstoji sportska perspektiva i predstavljaju budućnost Slobode. Pehar i medalje pionirima i treneru Slobode te priznanje za najboljeg strijelca lige Leonu Jaiću predali su: predsjednik Nogometnog središta Vrbovec Antonio Badrov, tajnik Marinko Kostiha i povjerenik za natjecanje Andrija Korenika.

Tajnik NS Vrbovec Marinko Kostiha naglasio je kako je Sloboda iz Gradeca dominirala ovom sezonom. –Nisu imali dostojnog protivnika u ligi što govori i 17 pobjeda u 18 utakmica uz jedan neriješen rezultat. Najbolji strijelac također dolazi iz redova Slobode, Leon Jaić. Moram napomenuti da tijekom proljetne polusezone nije odigrana samo jedna utakmica, jer za svaki neopravdani nedolazak na utakmicu klub snosi posljedice (novčana kazna). Natjecanje je proteklo u fer i korektno ozračju, uz dobro suđenje mahom mladih sudaca sa područja NS Vrbovec – rekao je Kostiha te zahvalio svima na angažmanu.

Zahvaljujem se na odlično obavljenom zadatku povjereniku za natjecanje, Andriji Koreniki, povjereniku za suđenje Dejanu Budiću, povjerenici za medicinsko osoblje Mireli Gubijan i posebno bih ovdje istaknuo novu disciplinsku sutkinju mladu Juliju Jurić, koja se odlično snašla na jednoj nezahvalnoj poziciji, primjenjujući dosljedno Disciplinski pravilnik HNS-a. Zahvala našem predsjedniku Antoniju Badrovu koji nam pruža potporu i omogućava rad u jednoj zdravoj atmosferi. Posebna zahvala medijima Radio Vrbovec, Stjepanu Zdenku Brezariću i Prigorski.hr, Željku Picigu, koji nas prate i podržavaju u našem radu – poručio je Kostiha.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime