„Pikolo 2019.“ – turnir limača konačno osvojio Vrbovec!

0
Komunalac add

Limači Vrbovca 1 osvojili su turnir na ovogodišnjem, 7. po redu turniru PIKOLO 2019. U uzbudljivom finalu na penale su dobili svoje vršnjake iz Otvorene škole Dinamo 3-2; regularni dio utakmice završio je bez pogodaka. Vrbovcu je ovo prvi naslov, pa je i razumljivo ogromno veselje svih igrača i njihova trenera Mladena Falčevića nakon zadnjeg sučeva zvižduka.

Zanimljiva je bila i cijela završnica. U prvom polufinalu Vrbovec 1 dobio je križevačkog Radnika 2-0, a Dinamo je, također nakon penala, 4-3 prošao Zelinu 2. Za treće mjesto Radnik je Zelinu pobijedio 2-0.

Igračem turnira proglašen je mladi dinamovac Mirza Ćafkić, strijelac turnira je Filip Uremović, a najbolji vratar bez primljenog pogotka je Tin Ivelić (obojica iz pobjedničke ekipe). Pehar za fair play dobila je ekipa Vrbovec 2.

Na turniru limača nastupilo je 16 ekipa – OŠ Dinamo, Vinogradar, Rugvica, čazma, Naftaš-Ivanić, Dinamo-Hidrel, Dubrava TK, Dugo Selo, Radnik KŽ, Mladost Ždralovi, te po dvije ekipe Sesvetskog Kraljevca i Vrbovca.

Podsjetimo, u subotu je odigran turnir prstića na kojem je nastupilo 13 ekipa, a osvojila ga je OŠ Dinamo.

Ovogodišnji Pikolo, koji se igra pod generalnim pokroviteljstvom PIK-a Vrbovec plus d.d., sudili su domaći suci Helena Blažić, Blaž Crnoja, Jerko Crnčić, Bojan Čerkez i Srećko Jantoljak, a uzorno ga je vodio Pikolo-team na čelu s Ivanom Borovčakom.

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime