Pijani vozač bez važeće vozačke skrivio prometnu nesreću u Dubravi

0
Foto: Pixabay

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

Policijska postaja Vrbovec priopćila je kako se u srijedu, 06. prosinca u Dubravi dogodila prometna nesreća koju je prouzročio Martin P. (38) iz mjesta Nova Kapela. Počinitelj je upravljao neregistriranim osobnim automobilom za vrijeme kada mu je zbog prikupljenih negativnih bodova vozačka dozvola poništena i proglašena nevažećom.

Vozač se, pod utjecajem alkohola od 2,30 promila, kretao kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do kbr. 40, zbog neprilagođene brzine vožnje, u desnom je zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i sletio izvan kolnika gdje je udario u prometni znak, hidrant i električni stup, a nakon čega se zaustavio.

Zbog počinjenih prekršaja 38-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije, a sljedećeg dana doveden je na Općinski sud Sesvete. Kažnjen je novčanom kaznom od 4.230,00 eura te mu je izrečena zaštitna mjera Zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime