Petar Zrinski slavio protiv Međimurja

0
Komunalac add

Polufinale Kupa regije Sjever

PETAR ZRINSKI – MEĐIMURJE 92 : 89

VRBOVEC, Sportska dvorana OŠ Marije Jurić Zagorke. Gledatelja 100.

Sudac: Marko Milković (Varaždin). Pomoćnici: Marin Kumrić (Varaždin) i Matija Stambolija (Koprivnica).

Delegat: Danijel Kolarić (Koprivnica).

Zapisničarka: Sara Korenika, mjeritelj vremena: Karlo Šimunec, mjeriteljica 24 sek: Petra Horvat (svi iz Vrbovca).

PETAR ZRINSKI: Gubijan, Pandur 21, R. Bolčić 10, Pavić, Dam 7, Škaro, Garvanović 16, Alebić, Čimbur 26, L. Horvat 12, Juroš, Hunjek.

Trener: Matej Bolčić.

MEĐIMURJE: Kuzmić 27, M. Novak 13, M. Kranjčec 11, Bartolić 10, Totić, J. Horvat, Drk 16, Gašparić 8, L. Novak, Glumac 2, F. Kranjčec 2.

Trener: Stjepan Novak.

IGRAČ UTAKMICE: Roman Čimbur.

Petar Zrinski je kao pobjednik kup natjecanja KS Koprivničko-križevačke županije na svom terenu dočekao u polufinalu Kupa regije Sjever Međimurje iz Čakovca, pobjednika KS Međimurske županije.

Domaćin je od samog početka krenuo agresivno, borbeno i požrtvovno te stvorio prednost od nekoliko koševa u svoju korist. Međutim, gosti su potom sredili svoju igru i s nekoliko kontranapada preokrenuli rezultat u svoju korist, ali je prva četvrtina ipak završila na strani domaćina. U trećoj četvrtini Petar Zrinski je u jednom razdoblju imao i plus 16 koševa, ali su se u zadnjoj četvrtini gosti vratili u susret, ali nisu smogli snage da preokrenu rezultat.

Košarkaši iz Vrbovca su uglavnom tijekom cijelog susreta imali prednost i na kraju u vrlo izjednačenoj i do same završnice neizvjesnoj utakmici, uz pomoć navijanja domaće publike, zasluženo pobijedili solidne goste iz Čakovca. Pobjeda domaće momčadi koja je odigrala kvalitetnu utakmicu i koju je kapetanski predvodio Luka Horvat.

Kod domaćina su se svojom igrom istaknuli: Čimbur, Pandur, Garvanović, L. Horvat i R. Bolčić, a i svi drugi igrači su izvrsno odigrali. Bolji kod gostiju bili su: Kuzmić, Drk i kapetan M. Novak.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime