Pet novih slučajeva zaraze u Zagrebačkoj županiji

0
Komunalac add

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području naše županije danas, 29.07.2020. do 11:00 sati evidentirane su 244 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer radi se o pet osoba više, a dvije su osobe izliječene. Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 48 slučajeva. Do sada je ukupno izliječeno 185 osoba, a 11 ih je preminulo.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području koje su vidljive niže u tablici. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor.

Broj oboljelih prema ISPOSTAVAMA Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije:

Napominjemo brojevi u tablici se odnose na ispostave Zavoda koji obrađuju podatke ZA GRAD I OKOLNE OPĆINE!

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za potvrđene slučajeve – po jedan novi slučaj u ispostavama Zaprešić, Ivanić-Grad i Samobor za područje Svete Nedelje, dva nova slučaja u Ispostavi Dugo Selo
*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer za izliječene slučajeve – po jedna izliječena osoba u ispostavama Zaprešić i Samobor za područje Svete Nedelje

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime