Pekarna „Jagić“ pobjednik 2. nogometnog turnira sponzora „Banovo 2021.“

0
Komunalac add

Nogometaši pekarne Jagić zasluženo su pobjednici 2. turnira sponzora „Banovo 2021.“ jer su igrali kvalitetan nogomet i prikazali koncentraciju i prisebnost kod pucanja sedmeraca. Turnir je odigran na nogometnom igralištu NK Ban Jelačić u Banovu na kojem je sudjelovalo 9 sponzorskih ekipa: Hotel „Bunčić“ (Vrbovec), „Cromic“ (Vrbovec) i „Strojometal“ (Gostović), stolarija „Mihelić“ (Preseka) i elektroinstalacije „Krznar“ (Martinska Ves), skladište i proizvodnja „Sever“ (Vrbovec), „Škrlec“ (Vrbovec), „Zovko – gradnja“ (Cerik), Pekarna „Jagić“ (Dubrava) i caffe „Devetka“ (Vrbovec). Vrbovečki „Komunalac“ se nije natjecao, samo je donirao.

Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine iz kojih su se dvije prvoplasirane ekipe plasirale u daljnje natjecanje. U prvom polufinalnom susretu između ekipa pekarna „Jagić“ i caffe „Devetka“, utakmica je završila u regularnom dijelu rezultatom 1:1. Nogometaši pekarne „Jagić“ bili su bolji kod izvođenja sedmeraca 7:6 te su se plasirali u finale. Naime, pitanje prolaska u finale riješeno je tek u četvrtoj seriji raspucavanja u kojem je Tomislav Pajsar zabio gol, a Nikoli Jaiću sedmerac obranio Srećko Jantoljak. U drugom polufinalu u jednoj čvrstoj utakmici pobjedu je ostvarila ekipa Hotela „Bunčić“ protiv igrača „Zovko-gradnje“ rezultatom 2:1.

U borbi za treće mjesto nogometaši caffe „Devetke“ slavili su protiv igrača „Zovko-gradnje“  rezultatom 3:1. Pekarna „Jagić“ je u vrlo kvalitetnom i uzbudljivom finalu pobijedila prošlogodišnjeg pobjednika turnira momčad Hotel „Bunčić“ 1:0, a gol odluke postigao je Ivan Kobaš. Pobjednička ekipa pekarne „Jagić“ bila je uglavnom sastavljena od veterana Vrbovca.

Organizator Ban Jelačić je dodijelio pehare prvoplasiranim momčadima: 1. pekarna „Jagić“, 2. Hotel „Bunčić“ i 3. caffe „Devetka“. Na turniru su sudili Antonio Boroša (Vrbovečki Pavlovec) i Danijel Gašpar (Peskovec).

Predsjednik Bana Jelačića Dino Juričić je nakon završetka turnira naglasio da zahvaljuje prije svega svim sponzorima kluba koji već godinama na razne načine pomažu njihov rad i bez kojih bi teško postigli rezultatske uspjehe i aktivnosti na izgradnji sportske infrastrukture na njihovom igralištu. – Ovo je bila ujedno prigoda da im još jednom izrazimo zahvalu i to kroz organizaciju turnira, da se podružimo i razvijamo daljnju suradnju na promociji nogometnog sporta i društvenog života u Banovu. Također se zahvaljujem svim sponzorima, igračima te gledateljima koji su podržali ovo sportsko, zabavno i društveno zbivanje u Banovu. Ujedno čestitam ekipi pekarna „Jagić“ na zasluženo osvojenom prvom mjestu, kao i svim ostalim nagrađenim ekipama. Želimo da ovaj turnir sponzora postane tradicionalni sportski i društveni događaj – rekao je Juričić.

Oko 200-tinjak gledatelja moglo je uživati u atraktivnim, uzbudljivim i kvalitetnim utakmicama, ali i međusobnom druženju, na kojem su bili i poznati društveno-politički i sportski djelatnici te treneri igrači s vrbovečkog područja. Turnir je organiziran sukladno važećim epidemiološkim mjerama. Ova originalna inicijativa koja je iznjedrena u Banu Jelačiću izazvala je pozornost prije svega nogometne vrbovečke javnosti. Turnir je uspješno organiziran po svim segmentima, koji će zasigurno u idućim godinama privući još veći broj gledatelja i nogometnih kibica u Banovo.

Zdenko Brezarić

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime