Pas Jerry pronađen u Vrbovcu sretno se vratio na Ugljan

0
Komunalac add

Mještani Konaka početkom tjedna u svom su naselju pronašli psa lutalicu i prijavili komunalnim redarima. Tako je krenula neobična priča o izgubljenom psu koji se zatekao kilometrima daleko od doma.

Redari su preuzeli psa te preko čipa saznali da pas Jerry inače živi u mjestu Preko na otoku Ugljanu te da je vlasnik prijavio njegov nestanak još prije dva mjeseca. No potraga za nestalim psom bila je neuspješna sve do sada.

Po pronalasku psa, vrbovečki su komunalni redari kontaktirali vlasnika i zadržali psa do njegovog dolaska. Istoga dana vlasnik je stigao u Vrbovec i preuzeo svog psa. Inače, kako napominju redari, pas je trebao privremeno biti smješten u sklonište, međutim vlasnik je potvrdio dolazak istoga dana pa su ga ipak redari zadržali nekoliko sati. Sreća vlasnika po dolasku u naš grad, a također i psa, bila je i više nego očita. Vlasniku i obitelji Jerry mnogo znači i veoma su vezani uz njega. Najvažnije od svega, priča ima sretan završetak jer pas se napokon vratio svojoj obitelji u dom prepun ljubavi.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime