Oživjelo Sajmište

0
Komunalac add

Zahvaljujući relaksaciji epidemioloških mjera pomalo se vraća život i na vrbovečki nogometni stadion na Sajmištu. U četvrtak se navečer sastao Izvršni odbor NK Vrbovca, a u petak  je priređeno i malo druženje s trenerima svih, pogotovo mlađih, selekcija kluba. Istovremeno je lijepo bilo vidjeti na pomoćnom terenu s umjetnom travom pravi mravinjak mladih nogometaša, pa i nekih starijih, poput Domagoja Colarića, Alena Babića  i dr. Dečki su se, očito, zaželjeli lopte.

Dogovorili smo da djeca s treninzima kreći 1. lipnja. S njima nastavjaju i dalje raditi dosadašnji treneri. To znači da prstiće uče Tomislav Posavec i Matija Petak, limače Josip Slišković i Mladen Falčević, s mlađim pionirima (1) rade Zlatko Kornet i Hrvoje Medverec, sa starijim pionirima Hrvoje Koščević, s kadetima Eduard Majer, a juniore i dalje vodi Željko Majcen – referirao je predsjednik Kluba Mato Jelić i dodaje, kako je u klupskoj politici upravo rad s juniorima od izuzetnog značaja. Trener prve momčadi ostaje Tihomir Bradić, koji će i dalje biti voditelj Omladinske škole, ali od 1. Iipnja volonterski.

Tokom lipnja ćemo razgovarati sa svim seniorima o nastavku rada. Sve nas veseli podatak da nitko od dosadašnjih igrača nije najavio odlazak u drugu sredinu. Svi su svjesni ukupne situacije, a ovdje i nije tako loše – priča nam Jelić na travnjaku, na kojem bi pozavidjeli i najbogatiji svjetski klubovi.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime