Ove nedjelje 28. Vrbovečki polumaraton

0
Foto: facebook Atletski klub Vrbovec
Komunalac add

Atletski klub Vrbovec ove nedjelje, 20. lipnja organizira tradicionalni Vrbovečki polumaraton. Natjecatelji će, kao i prijašnjih godina, moći izabrati i otrčati utrku na 5 kilometara, 10 kilometara i polumaraton. U sklopu natjecanja su i dječje utrke: do 4 godine na 60 metara, 5-6 godina na 100 metara, 1.-4. razred na 300 metara, 5.-8. razred 600 metara.

Start svih utrka je na Trgu Petra Zrinskog u Vrbovcu. Od 8 do 9 sati traju prijave na utrke (do 9:30 za utrke odraslih), u 9 sati startaju dječje utrke, u 10 sati utrke na 5 i 10 kilometara te polumaraton. U 12 sati planirano je proglašenje pobjednika.

Prijava na utrke moguća je online putem na linku i na dan utrke, a startnina iznosi 70 kuna. Startnina uključuje pamučnu majicu s logom utrke (po vraćanju broja nakon utrke), okrepe za vrijeme utrke i u cilju, topli obrok i piće nakon utrke, nagrade za ukupne pobjednike i pobjednike u kategorijama, organizaciju utrke. Za djecu je osigurana majica za prvih petero te za sve bon za sladoled.

Iz Atletskog kluba mole natjecatelje da uplatu vrše putem interneta kako bi se izbjegle gužve pred samu utrku i eventualno kašnjenje utrke zbog prijava. Kod preuzimanja startnog broja potrebno je priložiti potvrdu o uplati u slučaju da banka nije provela plaćanje. Ako se plaća za više osoba u opis plaćanja upisati naziv kluba, udruge ili tima te obavezno poslati e-mail s popisom trkača na atletskiklubvrbovec@gmail.com.

Prilikom prijave za utrku te u startnom prostoru potrebno je nositi zaštitnu masku te držati propisanu distancu. Prilikom čekanja starta utrke potrebno je nositi zaštitnu masku te držati propisanu distancu između sudionika natjecanja. Nakon starta utrke masku nosite sa sobom do cilja. Dezinfekcijska sredstva bit će raspoređena u startnom prostoru u dovoljnoj količini.

Sve detalje oko polumaratona možete pronaći na facebook stranici Atletskog kluba Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime