Ove godine još više djece ide u Nerezine

0
Komunalac add

Vijećnica SDP-a u vrbovečkom Gradskom vijeću Martina Petrak sinoć je na Aktualnom satu pitala kako teku pripreme za novu sezonu u Nerezinama. Direktor tvrtke koja upravlja odmaralištem Marko Belošević naglasio je kako je praktički sve spremno za novu sezonu. Sutra (24. siječnja) održat će se potpisivanje ugovora o sufinanciranju škole plivanja u Nerezinama s gradovima i općinama. – Uz Grad Vrbovec i okolne općine Dubravu, Farkaševac, Preseku, Rakovec i Gradec, uspjeli smo dogovoriti suradnju s još jednim gradom i jednom općinom. Gradonačelnik Denis Kralj pomogao nam je da sufinanciranje škole plivanja dogovorimo s gradom Zlatarom i općinom Kloštar Ivanić – objasnio je Belošević.

Sada dva grada i šest općina svoju djecu šalje u Nerezine, a uz vrtićku smjenu Gradsko odmaralište popunit će sedam termina (70 dana) Škole plivanja. – Naravno da računamo i na sve naše dosadašnje korisnike. Prije svega ŽOK Vrbovec, HKUD Petar Zrinski, Limenu glazbu i mažoretkinje, a očekujemo i nastavak suradnje s hrvatskom zajednicom iz Rumunjske, koja će nadamo se i ove godine održati školu hrvatskog jezika u našem odmaralištu – rekao je Marko Belošević te dodao kako već sljedećeg tjedna počinju prijave po školama i za građane.

Cijene ljetovanja su iste kao i prošle godine:

  • djeca predškolske dobi 1.700 kn
  • odrasli 2.100 kn
  • obiteljski popust: svako drugo dijete 75 posto cijene, a treće i svako sljedeće 50 posto cijene

Školu plivanja gradovi i općine sufinanciraju s 50 posto pa je cijena po učeniku 1.000 kuna. Sezona bi trebala početi već 16. lipnja, desetak dana ranije nego prošle godine, a planirano trajanje sezone je do sredine rujna.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime