Otvoreno parkiralište kod Policijske postaje Vrbovec

0
Komunalac add

Danas je službeno otvoreno novoizgrađeno parkiralište kod Policijske postaje Vrbovec. Novo parkiralište ima 25 parkirnih mjesta, a izgradnju su zajednički financirali Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad Vrbovec. Vrijednost radova bila je oko 600 tisuća kuna, a izvođači ĆIBO-promet d.o.o. iz Jalšovca Nartskog (Rugvica) i Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije.

Gradonačelnik Denis Kralj ovom je prilikom istaknuo kako mu je iznimno drago što su završili radovi na parkiralištu te će sada građanima biti mnogo lakše doći na policiju jer će moći parkirati ispred zgrade. – Već sam i ranije govorio da su građani protekle četiri godine dolazili u moj ured te se žalili na nedostatak parkirnih mjesta ovdje na parkiralištu kod policije. Akcija je bila zajednička, MUP-a i Grada Vrbovca te smo podijelili trošak popola. Zahvaljujem načelniku Ivici Jurčeviću na svemu što je ovdje napravio. Bez njega ovo ne bi bilo moguće. Nadam se da će naši građani biti zadovoljni. Hvala svima koji su sudjelovali i drago mi je da je projekt završen – rekao je gradonačelnik Kralj.

Načelnik Policijske postaje Vrbovec Ivica Jurčević rekao je da je svrha ovog projekta bila upravo građanima pružiti mogućnost da sigurno i neometano dođu riješiti sva građanska stanja u policijskoj postaji. – Zahvaljujem gradonačelniku Kralju i Gradu Vrbovcu na pruženoj pomoći kao i svim akterima koji su ovih tri mjeseca pridonijeli da izgradimo parkiralište. Iskoristio bih ovu priliku da ujedno i čestitam Dan policije svim policijskim službenicima koji su svojim odgovornim radom doveli do toga da stanje sigurnosti bude izuzetno povoljno. Želim im svu sreću u daljnjem radu – poručio je Jurčević. Čestitkama za Dan policije pridružio se i gradonačelnik Kralj.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime