Otvorenje izložbe “Sito i otisak”

0
Komunalac add

Otvorenje izložbe “Sito i otisak” autorice Marine Uzelac održat će se u nedjelju, 28.studenog 2021. godine u 18 sati u prostoru vrbovečke udruge Artoratorij, ulica Matije Gupca 3. “Sito i otisak” je eksperimentalna serija fotografija koja se kroz korištenje starih 35mm slajdova poigrava sa duplom ekspozicijom na intuitivan način. Serija fotografija bavi se prostorom preklapanja slika u kojem autorica izabire slike koje će se preklopiti, ali ne i način na koji će se to odigrati. Rezultate ove “igre” možete pogledati na izložbi koja će biti otvorena do 02. siječnja 2022. godine.

Inače, Marina Uzelac završila je filmsku režiju na Akademiji Umetnosti u Beogradu. Autorica je nekoliko nagrađivanih igranih filmova, a važan dio njenog umjetničkog rada predstavlja fotografiranje. Dio njezinog opusa predstavlja eksperimentalna fotografija s 35mm slajdovima koje će predstaviti i na ovoj izložbi.

Ovom izložbom udruga Artoratorij završava svoj godišnji izložbeni program za 2021. godinu. Izložbeni program realiziran je uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zagrebačke županije te Grada Vrbovca.

Mole se svi posjetitelji da se pridržavaju propisanih mjera i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime