Otvorenje izložbe “Kreativni trag”

0
Komunalac add

Otvorenje izložbe pod nazivom „Kreativni trag“ održat će se u subotu, 11. lipnja 2022. godine u 12 sati u prostoru vrbovečke udruge Artoratorij. Riječ je o izložbi radova polaznika tečajeva koje je provodila spomenuta udruga.

Po treći puta, usuđujemo se reći – već tradicionalno, izložit ćemo radove naših malih-velikih umjetnika koji su vrijedno i kreativno radili posljednjih devet mjeseci. Izložbom “Kreativni trag” i ove godine okrunit ćemo sve tragove koje smo ostavljali na papiru, u glini, foliji i svim ostalim materijalima kojima smo ove školske godine eksperimentirali u našem art-laboratoriju – poručuju iz Artoratorija.

Također, pozivaju sve umjetnike, roditelje, bake i djedove, prijatelje i sugrađane da navrate na druženje i podrže rad svojih najmilijih.

Izložba će biti otvorena do 02. srpnja 2022. godine, a može se pogledati u radno vrijeme udruge: utorak – petak od 16:00 do 20:00 sati, a subotom od 10:00 do 12:00 sati. Izložbu je moguće pogledati i u nekom drugom terminu uz prethodnu najavu i dogovor s voditeljima udruge. Javiti se možete na kontakt 095/1986-109 ili na mail artoratorij@gmail.com.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime