Otvorena izložba “Kreativni trag”

0
Komunalac add

U prostoru vrbovečke udruge Artoratorij, u ulici Matije Gupca 3, otvorena je izložba pod nazivom „Kreativni trag“. Riječ je o četvrtoj po redu izložbi u nizu planiranih izložbi za ovu godinu. Skupna izložba prezentira rad udruge kroz redovne likovne tečajeve slikarstva, kiparstva i stripa, a zastupljeni su radovi polaznika tečajeva kroz čitavu školsku godinu.

Unatoč poteškoćama sa održavanjem programa prilikom obustave održavanja radionica i organiziranjem online programa, na kraju smo ipak u mogućnosti prezentirati rad naših mladih Vrbovčanki i Vrbovčana u prostoru udruge u Vrbovcu. Završili smo ovu turbulentnu školsku godinu na najšareniji i najkreativniji način zajedno – poručuju iz Artoratorija.

Posjetitelji izložbe mogu vidjeti 19 radova u crtačkim i slikarskim tehnikama grafitne olovke, suhe pastele, uljane pastele, akvarela, tempere i kombiniranih tehnika, 21 rad iz područja kiparstva u tehnici gline, gipsa, kartona, kaširanog papira, žice i kombiniranih tehnika, te 3 digitalna crteža.

Izložba ostaje otvorena do 02. srpnja 2021. godine, a može se razgledati radnim danom od 18 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati. Također, moguće je pogledati u drugo vrijeme uz prethodnu najavu i dogovor.

Ova izložba kruna je našeg izložbenog programa i iznimno smo ponosni na sve naše polaznike koji uvjerljivo i marljivo doprinose kulturi svojeg zavičaja – dodaju voditelji radionica mag. art. Verena Jakuš i mag. educ. art. Ivan Mak.

Inače, izložbeni program udruge Artoratorij financiran je sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Zagrebačke županije i Grada Vrbovca.

Na izložbi izlažu:

SLIKATORIJ, radionice crtanja i slikanja za djecu i odrasle

TEO MANDIĆ, 11 godina

KORINA FABRIČNI, 11 godina

LINDA DINJAR, 9 godina

JOSIPA BULIGA, 4 godine

MATEO VESELIĆ, 12 godina

VIDA FIRŠT ĐURĐEVIĆ, 7 godina

JANA ŽEROVNIK, 10 godina

IRIS ANTOLKOVIĆ, 7 godina

DUNJA KITNER, 9 godina

LETICIJA BOŽIĆ, 8 godina

LENA ORLIĆ, 11 godina

EMA ĆUTUNIĆ, 9 godina

KATARINA ŠIMIĆ, 6 godina

DORA BARIĆ, 5 godina

LUCE BULIGA, 5 godina

RAFAEL BADROV, 5 godina

TATJANA KOBIJA, odrasli

KIPATORIJ, radionice kiparstva za djecu i odrasle

DUNJA KITNER, 9 godina

TAJANA LINIĆ, 8 godina

SANJIN LINIĆ, odrasli

STRIPATORIJ, radionice stripa za djecu i mlade

FILIPA NAIMKADIĆ, 12 godina

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime