Otvoren natječaj za Nagradu tehničke kulture „Rudolf Perešin“

0
Komunalac add

Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije raspisao je natječaj za dodjelu županijske Nagrade tehničke kulture „Rudolf Perešin“ za 2019. godinu. Natječaj je otvoren do 29. veljače 2020. godine.

Nagrada tehničke kulture „Rudolf Perešin“ dodjeljuje se za iznimna postignuća ostvarena dragovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture. Spomenuta nagrada dodjeljuje se u dvije kategorije, i to kao: nagrada za životno djelo i godišnja nagrada.

Iz Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da prijedloge za Nagradu dostave najkasnije do 29. veljače 2020. godine na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije za Nagradu Rudolf Perešin, pp 14, 10430 Samobor. Dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 091/3367-866 te na e-mail ztkzzupanije@gmail.com.

Tekst natječaja, pravilnik i sve potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime