Otvoren javni natječaj za prodaju zemljišta u poduzetničkoj zoni

0
Komunalac add

Grad Vrbovec objavljuje Javni natječaj za prodaju zemljišta u Poduzetničkoj zoni “Poduzetnik Vrbovec” radi izgradnje gospodarskih objekata. Predmet natječaja je prodaja zemljišta u zoni, koja je locirana cca 2 km od centra Vrbovca, odnosno 2,5 km od izlaza Vrbovec-zapad na državnu cestu D10 te 1 km od željezničke postaje Vrbovec, sa južne strane omeđena je županijskom cestom 3302 (Radnička ulica).

Prodaju se zemljišta radi izgradnje gospodarskih objekata i obavljanja poduzetničkih djelatnosti (po principu „viđeno-kupljeno“). Infrastruktura za javnu odvodnju, vodovodnu mrežu i elektroenergetsku mrežu nalazi se uz zemljišta, a plinska mreža nalazit će se u Poduzetničkoj zoni „Poduzetnik Vrbovec“.

Smještaj i prikaz predmetnog zemljišta prikazan je na katastarskom planu, koji je na uvidu ponuditeljima u sjedištu Grada Vrbovca, na adresi Trg Petra Zrinskog 9, Vrbovec, radnim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati. Smještaj i prikaz predmetnog zemljišta dostupni su i na službenoj stranici Grada Vrbovca.

Javni natječaj

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime