Osnovana Općinska organizacija Laburista Farkaševac

0
Komunalac add

U Farkaševcu je osnovana nova općinska organizacija Hrvatskih laburista – Stranke rada. Za predsjednicu Općinske organizacije Laburista Farkaševac izabrana je Ana Gregurić.

U svom predstavljanju Gregurić je pojasnila da se odlučila na politički angažman u Hrvatskim laburistima, jer zastupaju ideje za koje se cijeli život zalaže. Žalosti je činjenica da je jedan od najvećih problema u Hrvatskoj smanjenje radničkih prava, nedostatak posla te posljedično odlazak radnika iz Hrvatske.

Gregurić je istaknula da je svjesna činjenice da se njihova općina nalazi u ruralnoj Hrvatskoj i da se ovdje javljaju realni problemi na koje treba upozoravati, ali isto tako davati i konkretne prijedloge. Neki od njih su potreba osnivanja zadruge kao i otkupne stanice za poljoprivredne proizvode, a sve to subvencijama Europskih fondova.

Uz predsjednicu, izabran je i Izvršni odbor kojeg čine Igor Britvić, Damir Glad i Ljerka Totić, dok je na mjesto tajnika izabran Marko Fulir.

Kao gosti na skupštini sudjelovali su predsjednik stranke David Bregovac, predsjednik Nacionalnog vijeća Vedran Sabljak, predsjednik Županijske organizacije Zagrebačke županije Damir Hrdas, predsjednik Gradske organizacije grada Vrbovca Stjepan Fotović, predsjednik Općinske organizacije Kloštar Ivanić Vlado Pandurić te član Izvršnog odbora Kloštar Ivanić Ivan Bokun.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime