Oridano Gypsy Jazz Trio ove subote u Garažama

0
Komunalac add

Vrbovečka udruga mladih povodom dana grada Vrbovca organizira koncert grupe ORIDANO GYPSY JAZZ TRIO u AKC Garaže. Koncert će se održati u subotu, 17. lipnja od 19 sati na vanjskoj pozornici ispred Garaža.

Oridano Gypsy Jazz Band osnovan je u jesen 2010. godine, nakon susreta njegovih članova na jazz seminaru Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu. Zajednička fascinacija opusom Djanga Reinhardta te ljubav prema jazzu općenito, ono je što ih je neraskidivo spojilo.

Oridano njeguje gypsy jazz u maniri čuvenog Djanga Reinhardta, ali s izrazitim osobnim pristupom – nečim što ih čini apsolutnim miljenicima publike i neupitno svrstava u sam vrh predstavnika ovog žanra u Hrvatskoj te bilježi nastupe u raznim jazz klubovima i na brojnim jazz festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Članovi sastava:

Orjen Riđanović (lead gitara)
Milivoj Majdak (ritam gitara)
Vjekoslav Crljen (kontrabas)

Ulaz na koncert je besplatan.

Možete ih čuti i pratiti na sljedećim linkovima:

Yt: https://www.youtube.com/user/MrOridano

Ig: https://www.instagram.com/oridano/

Fb: https://www.facebook.com/OridanoGypsyJazzBand

Inače, aktivnost je dio projekta AKC “Garaže” – cjelogodišnji program 2023 koji je financiran od strane Grada Vrbovca, Zagrebačke županije i Ministarstva kulture i medija RH. Rad udruge u 2023. podržava Zaklada Kultura nova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime