OPG Miklečić iz Lukova moli pomoć pri sanaciji uništenih plastenika

0
Komunalac add

Olujno nevrijeme koje je jučer pogodilo Vrbovec i okolicu uzrokovalo je velike štete. Oštećeni su krovovi i fasade kuća, automobili, poljoprivredne površine i plastenici.

Vlasnik OPG-a Miklečić iz Lukova danas je na društvenim mrežama zamolio pomoć sugrađana pri sanaciji uništenih plastenika.

– Prilikom jučerašnjeg nevremena koje nas je zadesilo i potrgalo dosta plastenika ovim putem zamolio bih sve ljude dobre volje ako su u mogućnosti svojim fizičkim radom pružiti pomoć da se otkopa i postavi nova folija. Radne akcije krenule bi u subotu i nedjelju, 15-16.7 s početkom u 9 sati.  Od alata potrebno uzeti štihač i dobru volju. Ića i pića neće nedostajati. Unaprijed se svima zahvaljujem na pomoći. Broj kontakta: 098/350-048 – objavio je Mario Miklečić na Facebook stranici Vrbovec…Grade moj!
Podsjećamo, Grad Vrbovec je danas od Zagrebačke županije zatražio proglašenje elementarne nepogode. – Vjerujem da će šteta biti proglašena, onda ćemo obavijestiti sve građane gdje i na koji način predati zahtjev za naknadu štete. Ono što u ovome trenutku možemo napraviti kao Grad, prije nego što se proglasi elementarna nepogoda, je ponuditi pomoć građanima kojima su stradali krovovi na kućama, pozivamo građane da pošalju na našu email adresu fotografije oštećenja, pa ćemo skupiti sve prijave i kao Grad dati financijsku pomoć – rekao je gradonačelnik Denis Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime