Općina Gradec – novosti s propusnicama

0
Komunalac add

Stožer civilne zaštite Općine Gradec poručuje žiteljima općine da svoje zahtjeve za izdavanjem propusnica za odlazak izvan područja općine Gradec, šalju mailom na adresu stozerczgradec@gmail.com ili pozivom na broj: 01/ 2797 097 uz obavezan valjani razlog traženja propusnice te relaciju kretanja i planirano razdoblje napuštanja mjesta prebivališta te osobne podatke (ime, prezime, adresa, oib, br.osobne, kontakt).

Radno vrijeme službenika Općine Gradec za izdavanje propusnica je od ponedeljka do petka od 11:00 – 13:00 sati.

Molimo sugrađane da se drže navedenog vremena za upućivanje zahtjeva. Zahtjevi koji će biti dostavljeni danas u navedno vrijeme će se i obraditi (provjera istinitosti danih podatka, provjera s liječnikom, epidemiologom i policijom o samoizolaciji), a propusnice po odobrenim zahtjevima će biti izdane sljedeći dan i moći će se podići u vremenu od 8:00-10:00 h. Znači, zahtjev dostavljen danas i ako bude odobren, sutra je realiziran i moguće ga je preuzeti ili će vam biti poslan mailom, putem Viber ili WhatsApp aplikacija – poručuju iz Stožera.

Upite i odobrene propusnice , osim maila, možete slati putem aplikacije Viber i WhatsApp na broj mobitela 099 733 7307 (Ado).

Podsjećamo ponovno da se na području naše Općine nalaze četiri trgovine mješovitom robom, pošta, ambulanta, trgovina agro materijalom, veterinar, benzinska postaja, mesnica. Napominjemo da svi navedeni subjekti nisu podigli cijene svojih proizvoda te su one iste kao i prije proglašenja zabrane – ističu iz Stožera civilne zaštite Općine Gradec.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime