Općina Gradec isplaćuje božićnice

0
Komunalac add

Općina Gradec od idućeg tjedna počinje s isplatom božićnica svojim umirovljenicima. Zbog epidemiološke situacije božićnice će umirovljenicima Hrvatskom poštom stići na kućnu adresu.

Za umirovljenike koji primaju mirovinu u ukupnom iznosu do 2.000 kuna božićnica iznosi 200 kuna. Umirovljenici koji primaju mirovinu u iznosu većem od 2.000 kuna do 4.000 kuna dobit će božićnicu u iznosu od 100 kuna. Umirovljenici čije mirovine prelaze 4.000 kuna ne ostvaruju pravo na primanje božićnice. U ukupan iznos mirovinskih primanja ulaze domaća i inozemna primanja.

Iz općine mole umirovljenike koji su umirovljeni unazad godinu dana i one koji spletom okolnosti nisu prošle godine preuzimali svoje božićnice, neka pripreme potrebne dokumente koji sadrže: osobne podatke (ime, prezime, adresa stanovanja), OIB, kontakt broj, presliku osobne iskaznice i odrezak posljednje mirovine ili obavijest o mirovinskim primanjima izdanu od banke (ne starija od 2 mjeseca) iz koje je vidljiva visina mirovinskih primanja kao i osobni podaci umirovljenika te ih ubace u sandučić kod ulaznih vrata zgrade općine ili nazovu na broj Općine Gradec 01/2797 097 kako bi pripremljeno preuzeli u radno vrijeme općine. Sve navedeno moguće je i skenirati i proslijediti na e-mail općine: opcina.gradec@zg.t-com.hr

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime