Općina Dubrava: Javni poziv za dodjelu potpora u kulturi

0
Komunalac add

Općina Dubrava raspisala je Javni poziv za dodjelu financijske potpore programima/projektima u području kulture za 2024. godinu.

Iz Proračuna Općine Dubrava financirat će se programi/projekti od interesa za Općinu Dubrava onih udruga koje svoj rad temelje na potrebama građana prema načelima djelovanja za opće dobro i ispunjavaju sljedeće kriterije:

  • da je područje djelovanja udruge, područje Općine Dubrava
  • da je udruga upisana u Registar udruga i u Registar neprofitnih organizacija, odnosno drugi odgovarajući registar, a svojim statutom opredijelio se za obavljanje djelatnosti i aktivnosti koje su predmet financiranja i kojima promiče uvjerenja i ciljeve koji nisu u suprotnosti s Ustavom i zakonom;
  • da je udruga ispunila obveze iz svih prethodno sklopljenih ugovora o financiranju iz javnih izvora, u suprotnom svaka prijava novog programa i/ili projekta na javni poziv bilo kojeg davatelja financijskih sredstava bit će odbijena

Rok za podnošenje prijava traje od 30 dana objavljivanja na službenoj Oglasnoj ploči  i internetskoj stranici Općine Dubrava.

JAVNI_POZIV_-_UDRUGE_-_KULTURA

OBRASCI_2024

Dodatne informacije u svezi provođenja javnog poziva mogu se dobiti Jedinstvenom upravnom odjelu općine Dubrava, ili na mob. 0912725827 ili e-mail: ivana.bacinski@opcina-dubrava.hr.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime