“Ogenj” zapalio Garaže

0
Komunalac add

Koprivnički bend „Ogenj“ proteklog je vikenda nastupio na vanjskoj pozornici Alternativnog kulturnog centra „Garaže“. Po svemu sudeći, bila je to prava poslastica za vrbovečku publiku. Bend je koncertom predstavio svoj novi album “Si kak jen” koji je objavljen za diskografsku kuću Dancing Bear u proljeće 2020. godine. U više od sat i pol vremena svirke rasplesali su publiku, a najviše oduševljenja izazvali su hitovi Lepa Mara, Hote, hote, Ljubaf na najjakše, Kaj nebi bilo, Zanavek buš moja, Si kak jen, Moreš ti to…

Inače, ovaj peteročlani etno, folk-rock, punk bend dvostruki je dobitnik prestižne glazbene nagrade Porin. Prošle je godine njihov album prvijenac “Domaj” proglašen najboljim albumom etno glazbe, a oni najboljim novim izvođačem. Uz svoju veselu i energičnu svirku te zanimljive tekstove na domaćem kajkavskom, ponovno su pokazali da mogu “zapaliti” publiku. Dobra vijest za sve one koji su propustili nastup u Garažama, dečki iz “Ognja” ponovno će zasvirati u Vrbovcu, sljedeće subote, 19. rujna prijepodne na Trgu Petra Zrinskog. 

Podsjetimo, Ogenj open-air koncert @Garaže / “Si kak jen” dio je projekta “AKC Garaže – klub mladih” koji je sufinanciran sredstvima od strane Zagrebačke županije, Grada Vrbovca i Komunalca Vrbovec. Rad udruge podržava Zaklada Kultura nova.

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime