Održano Otvoreno prvenstvo Teniskog kluba Vrbovec do 16 godina

0
Komunalac add
Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba Vrbovec održano je Otvoreno prvenstvo do 16 godina. Ukupno je bilo 9 natjecatelja. U konkurenciji juniora najbolji je bio Luka Basar iz TK Karlovac koji je u finalu svladao Gabrijela Trakilovića iz HATK Mladost. Juniorke su svoje finale odigrale u subotu. Pobjednica je Nika Livančić koja je bila bolja od Filipe Bešlić.
Usporedno sa turnirom, domaća seniorska momčad ugostila je prijatelje iz TK Tenis Jaska u prvom dvoboju nove sezone III. seniorske teniske lige – Središte. Nakon dobrih i zanimljivih mečeva vrbovečka je momčad uspješno svladala prvu prepreku te je uvjerljivo odnijela pobjedu sa ukupnih 6:1. Za TK Vrbovec su nastupili i bili prisutni uz ekipu Karlo Burić, Moran Đurašina, Vedran Juričić, Franko Šiljeg, Jurica Jakšić, Lovro Lončarić te Mislav Vrbnjak. Momčad su došli bodriti i ostali članovi kluba koji su u subotu pripremali roštilj za sve sudionike turnira te seniorske ekipe.
Za još dobrih vijesti ovog vikenda pobrinuo se polaznik teniske škole TK Vrbovec, Nikola Grozdić, koji je ostvario odličan rezultat na turniru do 9 godina koji se održao u Zaprešiću. Osvojio je prvo mjesto u brončanoj skupini. Čestitke i puno sreće i uspjeha u sljedećim turnirima – istaknuo je Moran Đurašina, tajnik Teniskog kluba Vrbovec.
Sljedeći turnir koji se održava na terenima TK Vrbovec je Otvoreno prvenstvo TK Vrbovec do 10 godina koji je na rasporedu 15. lipnja. Seniorsku momčad ovu subotu čeka gostovanje kod TK Novske. U slučaju pobjede, klub bi zauzeo 1. mjesto te se plasirao u borbu za 1. mjesto lige. U ligi se nalazi 9 klubova smještenih u 3 grupe po 3 kluba, pobjednici grupa će formirati novu grupu koja će dati ukupnog pobjednika kojeg će na jesen čekati doigravanje za ulazak u višu ligu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime