Održano Otvoreno prvenstvo Teniskog kluba Vrbovec do 12 godina

0
Komunalac add

U Vrbovcu je održano Otvoreno prvenstvo Teniskog kluba Vrbovec do 12 godina. Zbog lošeg vremena mečevi su se igrali u nedjelju (18. rujna) i ponedjeljak (19. rujna). Na natjecanju je sudjelovalo 21 tenisača i tenisačica, a pristigli su mladi sportaši iz Zagreba, Zaprešića, Koprivnice, Ogulina, Vinkovaca, Varaždina, Samobora te Đurđevca.

U konkurenciji dječaka najbolji je bio Rafael Halužan iz TK Vinkovci koje je u finalu u tri napeta seta svladao Antona Pokupca iz Zaprešića. Kod djevojčica najbolja je bila Magdalena Prebežić iz Ogulina koja je u finalu pobijedila prvu nositeljicu Helen Juraj iz Samobora.

Tim turnirom smo završili sva natjecanja iz kalendara HTS-a koja su trebala biti u našoj organizaciji. Možemo reći da smo zadovoljni što smo, uz sve probleme koje smo imali, uspjeli održati sve turnire, dok su neki klubovi svoja natjecanja otkazivali radi slabog odaziva – ističe tajnik TK Vrbovec Moran Đurašina.
Ujedno je poziva sve zainteresirane na Prvenstvo grada Vrbovca u tenisu. – U pojedinačnoj i konkurenciji parova. Natjecanje će se održati 01.i 02. listopada na terenima TK Vrbovec, dobrodošli su svi – poručuje Đurašina. U nastavku teksta donosimo propozicije prvenstva.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime