Održano natjecanje u gađanju letećih meta u Lonjici

0
Komunalac add

U nedjelju je u Lonjici na streljani LD „Fazan“ održano natjecanje u gađanju letećih meta na kojem se već tradicionalno okuplja veliki broj zaljubljenika u ovaj vid natjecanja iz Vrbovca, ali i šire okolice te brojni gosti iz cijele Zagrebačke županije i grada Zagreba.

Vruće i sparno vrijeme nije omelo strijelce niti je pokvarilo dobru atmosferu koja je vladala za vrijeme i nakon natjecanja. Na natjecanju je sudjelovalo puno zainteresiranih za odlične nagrade, pa su se sa zamjetnim sportskim žarom borili za primamljivu prvu nagradu koju je i ove godine osigurao glavni sponzor natjecanja renomirana hrvatska tvrtka HS Produkt d.o.o. iz Karlovca, kao i za prestiž najboljeg strijelca natjecanja.

Najbolji strijelac i pobjednik natjecanja u pojedinačnoj kategoriji bio je Vinko Bukal. Drugo mjesto zauzeo je Igor Klarić, a treće Dragutin Pek. Pobjedniku je pripala i glavna nagrada pištolj HS.

U ekipnom dijelu natjecanja najbolji su bili članovi LD „Srnjak“ Sv. Petar Čvrstec, drugo mjesto osvojili su članovi Trap Vrbovec, a treće mjesto pripalo je veseloj ekipi „Igi i žohari“. Trofej fair play odnio je Damir Zmazek.

Natjecalo se još i u gađanju zeca u pokretu i u gađanju sa zračnom puškom. Trofeje su osvojila braća, Jan Jandik je bio najbolji strijelac sa zračnom puškom, a njegov brat Dominik Jandik je bio najbolji u gađanju zeca u pokretu.

Kako i dolikuje prava lovačka fešta trajala je do sitnih sati u kojima su se još zbrajali svi promašeni, ali pogođeni „golubi“ uz odličan glazbeni sastav „Kondori“ koje je predvodio naš dugogodišnji član Milan Jagatić. Ne moramo niti ponavljati da je sve razmazila i nezaobilazna gastronomska ponuda koja je bila razgrabljena do posljednje porcije – istaknuli su organizatori.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime