Održana sjednica Skupštine Lovačkog saveza Zagrebačke županije

0
Foto: Dražen Kopač

Warning: Undefined variable $string in /home/radiovrb/public_html/wp-content/themes/RadioVrbovecThemev2/functions.php on line 38
Komunalac add

Lovački savez Zagrebačke županije održao je sjednicu Skupštine na kojoj su prihvaćena izvješća o prošlogodišnjem radu i financijskom poslovanju te je donesen Program rada za 2023. godinu.

Odradili smo sve zacrtane aktivnosti. Financijski smo stabilni, a prema transparentnosti poslovanja u samom smo vrhu Hrvatske. Ništa ne skrivamo i svi mogu vidjeti sve – ustvrdio je Marinko Šebečić, predsjednik Saveza. Naglasio je odličnu suradnju sa Zagrebačkom županijom.

Foto: Dražen Kopač

Nikad nam nije zatvorila vrata, dapače uvijek nam izlazi u susret. Neka tako i ostane – rekao je Šebečić. Govoreći o planu rada u narednom razdoblju rekao je da će novina biti provedba programa suzbijanja parazitoze kod srneće divljači i program suzbijanja velikog američkog metilja.

U ime Zagrebačke županije članovima Skupštine obratio se zamjenik župana Damir Tomljenović. – Sve ono što ćete od nas tražiti, a mi moći ispuniti, učinit ćemo na korist vas i vašega rada. Županija će vam, kao i uvijek, biti na raspolaganju – poručio je zamjenik župana, dodavši da „tamo gdje su lovci gospodari – sve štima!“.

Foto: Dražen Kopač

Sjednica Skupštine Lovačkog saveza održana je u Jastrebarskom, gdje će se ove godine održati i Dani lovstva Zagrebačke županije.

Lovački savez Zagrebačke županije ima 72 redovna i devet pridruženih članova. Lovci ovoga Saveza, njih preko 3300, gospodare sa 66 zajedničkih i sedam vlastitih lovišta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime