Održana radionica “Obiteljsko nasljeđe”

0
Komunalac add

Danas je u prostorijama vrbovečkog Crvenog križa u Vodovodnoj ulici održana radionica pod nazivom „Obiteljsko nasljeđe“. Radionicu je vodila profesorica Zrinka Gregov. Inače, ovo je još jedna u nizu radionica za umirovljenike koje Crveni križ provodi u suradnji s profesoricom Gregov, istaknula je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Vrbovec Jelena Mucko.

Ovo je još jedna zanimljiva radionica u sklopu serijala kojeg odrađujemo s profesoricom Gregov. Tema današnje radionice bila je Obiteljsko nasljeđe gdje mi na jedan vrlo zanimljiv način prezentiramo našim umirovljenicima te predstavnicima udomiteljskih obitelji o tome što svatko od nas nosi u životu, i traume i dobre stvari kako bismo ljude potaknuli da malo promišljaju o tome što se to zbiva u našem životu. Primjerice ima starijih ljudi koji možda ne daju svojoj djeci upravljati obiteljskim gospodarstvima na način kako su oni na to navikli. S druge strane djeca ne mogu raditi na taj način jer to više ne postoji, nema takvog tržišta pa tu zna doći do nekih nesuglasica ili sukoba. Uglavnom, sve radionice koje smo do sada odrađivali u suradnji sa profesoricom Gregov bile su veoma posjećene i zanimljive – istaknula je Mucko.

Više informacija o ostalim aktivnostima i radionicama za umirovljenike možete pronaći na internetskim stranicama Gradskog društva Crvenog križa Vrbovec, na facebook stranici „BuBa – budi uključen, budi aktivan“ ili osobno svakim radnim danom, u prostorijama Kluba za umirovljenike u Vodovodnoj ulici.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime