Održana godišnja skupština Teniskog kluba Vrbovec

0
Komunalac add

Redovna godišnja skupština Teniskog kluba “Vrbovec” održana je u srijedu u prostoru Gradskog stadiona. Skupštini je prisustvovalo dvadesetak članova kluba. Prisutni su se prije početka skupštine prisjetili istaknutih članova kluba koji su nedavno preminuli.

Suosnivač kluba, Željko Koretić, veliki sportaš, tenisač, trener, tajnik, član Upravnog odbora i jedan od najzaslužnijih za dugogodišnju povijest i tradiciju Kluba i teniskog sporta u Vrbovcu. Mladen Domislović, nekadašnji predsjednik kluba, član Upravnog odbora, svojevremeno aktivni teniski veteran i pokretač mnogobrojnih radnih akcija, zaslužan za izgradnju teniske infrastrukture. Zoran Bastašić, svima poznati kao Zika, dugogodišnji član seniorske i kasnije veteranske momčadi TK “Vrbovec”, ekipni veteranski prvak Hrvatske iz 2002.godine. Trener i aktivni član kluba u svim aktivnostima. Odana im je počast minutom šutnje.

Predsjednik kluba Dražen Rovišćanec je, uz dopredsjednika Tomislava Pavića i tajnika Morana Đurašine, predstavio izvješće o radu i financijsko izvješće za 2022. godinu, koja su jednoglasno usvojena. – Iza Teniskog kluba jedna je od najizazovnijih godina u 51. godina dugom postojanju i radu. Zajedništvom, zalaganjem i trudom članova i prijatelja kluba, u kratkom vremenu uspjelo se puno i postavljeni su zdravi temelji za daljni rad. Za zadovoljstvom možemo reći da su napokon svi tereni u funkciji i da su spremni za igru – poručuju iz kluba.
Nakon prijedloga Programa rada i Financijskog plana isti je i usvojen od strane skupštinara. – Skupštini je nazočio i tajnik GZŠU Vrbovec Stjepan Zdenko Brezarić te je pohvalio rad nove Uprave kluba, međusobnu komunikaciju, zalaganje i trud koji je uložen, poželio im puno uspjeha u novoj sezoni. Svoju podršku Klubu svojim dolaskom su dali gradonačelnik Denis Kralj i zamjenik gradonačelnika Marko Belošević bez kojih se cijela ova priča ne bi mogla ostvariti – poručio je tajnik kluba Moran Đurašina koji je još istaknuo.
Na kraju skupštine održan je prigodni domjenak u prostorijama TK “Vrbovec” u organizaciji dva člana, dopredsjednika Tomislava Pavića koji je nedavno dobio sina i ovim putem mu čestitamo ispred Kluba, te predsjednika Nadzornog odbora Zorana Mucka koji je sa nama proslavio svoj jubilarni 50. rođendan. Čestitke i zahvale i njemu te se nadamo da ćemo ga još puno godina vidjeti na teniskim terenima. Mi u Klubu se okrećemo novim izazovima, nakon sređivanja terena čeka nas zanimljivo i bogato ljeto što se tiče događanja u našem klubu. U planu je organizacija 10-ak turnira, natjecateljski susreti seniorske momčadi, ekipna natjecanja do 14 i 18 godina, treninzi i druženja na našim terenima. Krećemo već ovaj vikend u nadi da nam kiša neće pomrsiti planove. Na rasporedu je turnir iz HTS-ovog kalendara za dječake i djevojčice do 12 godina, očekujemo 50-ak natjecatelja iz cijele Hrvatske. Ovim putem Vas pozivamo da dođete i podržite mlade tenisače te da uživate na našim terenima – poručuje tajnik kluba Đurašina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime