Održana godišnja skupština Oldtimer kluba Vrbovec

0
Komunalac add

Članovi Oldtimer kluba Vrbovec sinoć su održali godišnju skupštinu. Izvješće o radu podnio je predsjednik Ivan Petrak, istaknuvši da je pandemija covida 19 utjecala i na njihov rad te su aktivnosti bile smanjene na minimum.

Skupštini je nazočio i Mladen Veršić, ravnatelj Saveza vlasnika starodobnih vozila Hrvatske koji je rekao da je Oldtimer klub – Vrbovec u zlatnoj sredini Saveza koji okuplja 35 klubova u Hrvatskoj.

Klub je osnovan 2008. godine i danas okuplja 45 aktivnih članova, a u trinaestogodišnjem postojanju kroz njega je prošlo 198 članova. Božo Habijanec je zamjenik predsjednika, a dužnost tajnika obnaša Nenad Kožar.

Ove godine Oldtimer klub Vrbovec planira organizirati prodajni Sajam povijesnih vozila i zamjenskih dijelova u nedjelju, 03.listopada.

Inače, Vrbovčani se mogu pohvaliti da njihov član Damir Juršetić posjeduje motor iz 1928. godine. Zanimljivo je da je taj motor bio zazidan između dva zida za vrijeme II. svjetskog  rata u Belgiji. Motor i danas ima prvu boju i u voznom je stanju.

(Dragan Vicković)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime