Održan Plenum klubova mladeži NS Vrbovec za sezonu 2021./22.

0
Komunalac add

Plenum klubova mladeži Nogometnog središta Vrbovec održan je u prostorijama Gradskog stadiona Vrbovec. Na Plenumu su bili predstavnici klubova: Ban Jelačić (Banovo), Dubrava, Gaj, Graničar (Tučenik), Lonja (Lonjica), Mladost (Brezine), Sloboda (Gradec), Rakovec, Vrbovec i Žabnica. Opravdali su svoj izostanak predstavnici: Brcka (Brckovljani), Sloge (Križ), Strmca (Bedenica) i Milke Trnine (Vezišće).

Predsjedavajuću riječ na sjednici imao je tajnik NS Marinko Kostiha koji je ukratko prezentirao izvješća o natjecanju, o suđenju i disciplinskim mjerama u prošlom prvenstvu za ligu limača, pionira i juniora. Pri tome je naglasio da je bilo organizacijskih problema pri odigravanju pojedinih utakmica zbog epidemija Covida-19, ali da su na kraju ipak sva prvenstva regularno završena. Na kraju je još jednom čestitao prošlogodišnjim prvacima: Dubravi (limači), Milki Trnini (pioniri) i Rakovcu (juniori). NS Vrbovec je prvacima dodijelio komplet sportske opreme i pehare. Jednoglasno je donjeta odluka da sve lige počnu s natjecanjem 4. i 5 rujna 2021. godine.

Liga limača u sezoni 2021./22. je povećana s 7 momčadi na 10 klubova. Nove ekipe su prijavili: Milka Trnina, Mladost i Vrbovec. U 1. kolu se sastaju: 4. rujna, Ban Jelačić – Rakovec, Strmec – Brcko, Dubrava – Vrbovec, 5. rujna, Milka Trnina – Mladost i Lonja – Gaj.

 U ligi pionira u sezoni 2021./22. natječe se 10 klubova, a novu ekipu je prijavio Vrbovec dok Lonja i Zvekovac nemaju više momčadi pionira. U 1. kolu se sastaju: 4. rujna, Sloboda – Graničar, Strmec – Ban Jelačić, Rakovec – Dubrava, 5. rujna, Vrbovec – Milka Trnina i Žabnica – Gaj.

Liga juniora se smanjila s 8 klubova na 6 momčadi. Ban Jelačić i Zvekovac nisu prijavili juniore za natjecanje. U 1. kolu se sastaju: 4. rujna, Rakovec – Lonja, Dubrava – Sloboda, a 5. rujna, Sloga – Žabnica.

Nakon dugo vremena natjecanju pod okriljem NS Vrbovec priključio se Vrbovec s ekipama limača i pionira. U idućoj sezoni povjerenik za natjecanje je Andrija Korenika, povjerenik za suđenje Dejan Budić, disciplinski sudac Martin Šarić i povjerenica za medicinsko osoblje Mirela Gubijan.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime