Odlično 4. mjesto za atletičara Ivana Badalića na Kupu Hrvatske

0
Komunalac add

U subotu i nedjelju (18. i 19.05.2024.) u Zagrebu je održan Kup Hrvatske za seniore na kojem je nastupio atletičar Atletskog kluba Sveti Vid, Ivan Badalić.

U konkurenciji 19 troskokaša Ivan je skokom od 13,76 m zauzeo odlično 4. mjesto, a postolje mu je pobjeglo za 13 cm. Ovo natjecanje je bilo i pripremno natjecanje prije već dobro poznatog skakačkog mitinga “Salix sub astra” koji će se i ove godine održati u Vrbovcu povodom Dana grada. Novost je da će miting trajati 2 dana, 12. i 13. lipnja, a discipline će biti iste kao prošlogodišnje: skok s motkom, skok u dalj i troskok, sve u ženskoj i muškoj konkurenciji. Prijave su već počele pristizati, a prema najavama očekuje se dolazak olimpijaca – motkaša Ivana Horvata, visašice i daljašice Angeline Topić te novopečenog hrvatskog rekordera u skoku u dalj, Filipa Pravdice.
Do mitinga su preostala još 3 tjedna, a prije toga atletičare očekuju i druga natjecanja pa će oni najmlađi već sljedećeg vikenda pokazati svoje vještine i sposobnosti na III. kolu HALS-a.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime