Odlična atmosfera na Piknik koncertu VIS Gratia u Gradecu

1
Komunalac add

Vokalno instrumentalni sastav Gratia iz Gradeca organizirao je u nedjelju drugi po redu Piknik koncert u perivoju dvorca u centru Gradeca.

Posjetitelji su u ugodnom ambijentu mogli uživati u brojnim domaćim i stranim hitovima, opustiti se u prekrasnom perivoju te osvježiti na malom šanku. Piknik koncert realiziran je u suradnji s Općinom Gradec i Savjetom mladih Općine Gradec.

Inače, VIS Gratia osnovan je u ljeto 2014. godine s ciljem promicanja duhovne i svjetovne glazbe. Sastav sudjeluje na svim kulturnim događanjima općine Gradec, svim važnijim misnim slavljima, obredima vjenčanja kao i svečanostima prijateljskih udruga s kojima često surađuju na različitim projektima.

– Zahvaljujemo publici, novim članovima, prijateljima, sponzorima, Općini Gradec, ostalim donatorima i obiteljima što nas već godinama prate, a mi i dalje pokušavamo to opravdati svakim novim nastupom i projektom – poručuju iz VIS-a Gratia.

1 KOMENTAR

  1. Atmosfera je bila odlična i zbog Plesnog kluba Lana kojeg niste spomenuli niti jednom riječju niti jednom slikom. Djeca su dala sve od sebe da pokažu što su naučila, njihovi roditelji i prijatelji su došli u velikom broju i vaše ignoriranje kao da nisu bili tamo je u najmanju ruku neukusno i bezobrazno prema gostu eventa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime