Odličan nastup vrbovečkih mažoretkinja na Državnom prvenstvu

0
Komunalac add

Vrbovečke mažoretkinje jučer su sudjelovale na Državnom natjecanju mažoretkinja. Natjecanje je održano u nešto drugačijim uvjetima nego inače zbog epidemiološke situacije. Sveukupno se natjecalo 16 timova iz cijele Hrvatske. U pom- ponima seniorke su osvojile 1.mjesto, juniorke su u teškoj konkurenciji osvojile 2. mjesto, a najmlađe kadetkinje 3. mjesto. U kategoriji štap seniorke su osvojile 5. mjesto, a juniorke i kadetkinje 4 mjesto. U neformaciji duo, seniorke Lorena Gregurić i Korina Kamenarić osvojile su 1. mjesto, Petra Sišćan osvojila je 2. mjesto solo seniorka, Sara Botko osvojila je 6.mjesto solo seniorka.

Same pripreme za natjecanje krenule su u rujnu, ubrzani tempo rada bio je u svim skupinama. –Prihvatile smo izazov i u dva mjeseca pripremile se najbolje što možemo (inače pripreme za natjecanje traju 4 mjeseca minimalno). U cijeloj ovoj situaciji uspjeli smo napraviti samo dva treninga s bacanjima štapova u dvorani, žao mi je što nismo mogle više, ali ni to nas nije spriječilo u ostvarivanju ovih rezultata. Cure su jučer dale maksimum na borilištu i učinile me najponosnijom trenericom i voditeljicom mažoretkinja. Ovo natjecanje samo nam je dokaz da unatoč pauzi od skoro godine dana možemo svladati svaki izazov i nastaviti dalje prema još boljim rezultatima – istaknula je Nikolina Kornet, voditeljica vrbovečkih mažoretkinja te zahvalila svima na potpori i suradnji.

Veliko hvala mojim trenericama Klari Jelen, Loreni Gregurić, Korini Kamenarić, Loreni Besedić, Ivoni Kostihi, Barbari Jezerčić, Anji Pisačić i predsjedniku društva Tomislavu Puđi na pomoći oko organizacije proba i samog natjecanja, te velikoj podršci koju nam je pružio. Zahvaljujem se i svim curama na žrtvovanju slobodnog vremena za dolaske na probe, a najviše roditeljima koji su nam bili velika podrška protekla dva mjeseca – poručila je Nikolina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime