Odigrano OP TK Vrbovec za juniore i juniorke do 18 godina

0
Komunalac add
Juniorska momčad Teniskog kluba Vrbovec u četvrtak je na JANAF ekipnom prvenstvu Hrvatske do 18 godina poražena od puno boljeg TK Franjo Punčec iz Čakovca. Protivnici su pokazali izrazito dobar tenis i ostavili naše tenisače bez osvojenog boda te su se sa 5:0 plasirali dalje u natjecanje.
U subotu i nedjelju igralo se OP TK Vrbovec za juniore i juniorke do 18 godina. Ukupno je bilo 15 natjecatelja i 8 natjecateljica. TK Vrbovec ugostio je natjecatelje koji su došli čak iz Solina, Rijeke, Slavonskog Broda uz uvijek prisutne natjecatelje iz Zagreba i okolice. U ovim kategorijama nastupili su i članovi vrbovečkog kluba te ostvarili odlične rezultate. Na natjecanju su nastupali Lovro Lončarić, Mislav Vrbnjak te Karlo i Mia Burić.
U igri parova Lovro Lončarić je u paru s igračem iz Solina došao do finala te osvojio 2. mjesto. Mia Burić je nakon velike borbe sa ozljedom bila primorana početkom 3. seta predati meč polufinala i to budućoj osvajačici naslova. Njezin brat, Karlo Burić također je pokazao odličan tenis te je, uz bolove u ruci, uspio odigrati odlične mečeve i dogurati do finala. Nakon izrazito zahtjevnog meča u polufinalu koji je trajao 3 sata Karlo nije našao rješenje za pobjednika turnira Ivana Nikolovskog.
Ivan Nikolovski je rodom iz Skopja, s adresom u New Yorku i pokazao je vrhunski tenis te nam je doveo dašak američkog načina igranja. TK Vrbovec je ponosan na svoje tenisače koji su osvojali odličja u 3 od 4 kategorije. Bilo je jako zanimljivih, kvalitetnih i napetih mečeva i preokreta i razina turnira se diže iz godinu u godinu te nas u Klubu sve to jako raduje. U subotu je za prisutne bio organiziran roštilj, vesele nas pozitivni komentari na našu organizaciju i obećanja natjecatelja i njihovih roditelja da će se vratiti ponovno. Trudimo se svima pružiti što više možemo i drago nam je što se to cijeni – poručili su iz kluba.
Osvajači medalja i pehara su sljedeći:
Juniori pojedinačno
1.mjesto – Ivan Nikolovski
2.mjesto – Karlo Burić
3/4.mjesto – Filip Kreković
3/4.mjesto – Jan Markan
Juniorke pojedinačno
1.mjesto – Tina Šplajt
2.mjesto – Nika Petrović
3/4.mjesto – Mia Burić
3/4.mjesto – Katarina Sindičić
Juniori parovi
1.mjesto – Filip Kreković/Tom Anđelković
2.mjesto – Lovro Lončarić/Nikola Hrgović
Juniorke parovi
1.mjesto – Nika Petrović/Dunja Reljanović
2.mjesto – Katarina Sindičić/Nora Udovičić
Ovog tjedna, 01. i 02. srpnja čeka nas još jedan teniski vikend i prilika da svi uživamo u dobrom tenisu i druženju. U subotu nam u goste dolazi TK Ivanić i igra se polufinale HEP III. međužupanijske lige – Središte. Drugo polufinale će biti između TK Tenis Jaska i TK Zaprešić u Zaprešiću. Neovisno o rezultatima subotnjih ogleda, sa zadovoljstvo možemo reći da će se sve 4 ekipe okupiti na našim terenima i to sljedeći dan, u nedjelju 02.07. kada će se razigravati za 1. odnosno 3. mjesto. Pobjednika čeka doigravanje za II. ligu koje će se igrati u rujnu ove godine. Ovo je jedinstvena prilika da se pogledaju kvalitetni mečevi i igrači iz drugih ekipa stoga Vas sve pozivam da rezervirate subotu i nedjelju za gledanje tenisa i uživanje s obitelji u prirodi i okruženju naših terena te da dođete navijati za naše natjecatelje – poručuje tajnik TK Vrbovec Moran Đurašina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime