Odigrana memorijalna utakmica “Colarić – Prpić”

0
Komunalac add

Vrbovec u Banovu rutinski do pobjede protiv Bana Jelačića 5:0

 BAN JELAČIĆ – VRBOVEC0 0:5

 BANOVO, Igralište ŠRC Banovo. Gledatelja 150.

Sudac: Ivan Bukovčan (Cubinec). Pomoćnici: Blaž Crnoja (Celine) i Vito Basa (Hrebinec).

STRIJELCI: 1:0 Boroša (22), 0:2 J. Colarić (29), 0:3 Babić (35), 0:4 Škaro (51 11m), 0:5 Turk (86).

BAN JELAČIĆ: Brleković, Benedik, Mikulić,Da. Tarandek, Dra. Tarandek, M. Trošić, Ronjak, J. Ćosić, Do. Škrinjar, Juričić, Aračić, još su igrali: Klanjec, A. Jurić, Jembri, Kožar, De. Škrinjar, L. Jurić.

Trener: Zdravko Tarandek.

VRBOVEC: Zrinščak, Varga, K. Colarić, Jantoljak, Lovrić, M. Ćosić, Bubnjar, G. Toroša, J. Colarić, Babić, Boroša, još su igrali: Kralj, Jurinjak, Fugaj, Topalović, Gašpar, Škaro, Turk, Sesvečan, Kliček.

Trener: Dražen Biškup.

Memorijalnu utakmicu „Colarić – Prpić“ odigrali su Ban Jelačić i Vrbovec, prije svega u korektnom ozračju, a gosti su opravdali ulogu favorita. Od samog početka Vrbovčani su preuzeli igru i vršili konstantan pritisak prema domaćim vratima dok su se nogometaši Bana Jelačić branili i tražili svoje šanse iz kontranapada. U 9. minuti utakmice upriličena je bakljada u spomen na prerano preminule igrače Bana Jelčića Ivana Colarića i Nikolu Prpića.

Vrbovec je poveo u 22. minuti kada je na Jantoljakovo dodavanje Boroša lobom svladao vratara Brlekovića. Josip Colarić je povećao gostujuće vodstvo u 29. minuti, postigao je lijep pogodak lob udarcem s 20-tak m. U 35. minuti gosti su izveli korner, a Babić je glavom po treći puta zatresao gostujuću mrežu.

U drugom poluvremenu bilo je puno izmjena u obje momčadi zbog čega je pala tečnost i ritam igre, ali je i dalje Vrbovec zadržao pritisak. Turk je srušen u 51. minuti u domaćem kaznenom prostoru pa je sudac Bukovčan dosudio kazneni udarac za Vrbovec. Škaro je postigao zgoditak s bijele točke. U finišu utakmice u 86. minuti Turk je zabio prekrasan zgoditak u same rašlje pa je utakmica završena pobjedom Vrbovca protiv Bana Jelačića rezultatom 5:0.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime