Odgovor gradonačelnika Kralja: Herček i Dananić deset su mjeseci „vedrili i oblačili“ po Vrb

0
Komunalac add

Nakon što je vijećnik Hrvoje Herček u svojoj reakciji na sinoćnji Aktualni sat izrazio nezadovoljstvo radom gradonačelnika i svojom smjenom s mjesta predsjednika Skupštine poduzeća Gradski objekti Vrbovec d.o.o., stigao nam je i odgovor gradonačelnika Denisa Kralja, kojeg prenosimo u cijelosti:

Hrvoje Herček smijenjen je s pozicije predsjednika Skupštine Gradskih objekata Vrbovec, jer mi je sam poslao mail u kojem navodi da sam kao gradonačelnik izgubio njegovu podršku. Nakon toga mi nije preostalo drugo nego preuzeti brigu i kontrolu nad organiziranjem i pokretanjem nove sezone u Nerezinama.

Također, odlučio sam se okrenuti projektima i konkretnom radu, dok se Hrvoje Herček nije znao odmaknuti od kadroviranja. Isti dan kad sam mu kao svom partneru u koaliciji predstavio projekt pokretanja poljoprivredne zadruge „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu, Herček mi je umjesto odgovora najavio smjenu prvog potpredsjednika Vijeća. To nisam mogel dopustiti. Stalna iscrpljivanja oko kadrovskih pitanja nisu vodila nikam i to sam moral presjeći. Kolegama iz Nezavisne liste Hrvoja Herčeka želim puno sreće u budućem radu. Većina u Gradskom vijeću nije upitna i vjerujem da ćemo krenuti još ozbiljnije sad kad smo dječje bolesti ostavili iza sebe – zaključio je Kralj.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime